Verticale jaloezieën

 

 

MAATWERK

We verzorgen zelf het hele productieproces van de verticale lamellen. Dit betekent dat u uw lamellen in het materiaal, de kleur en het motief dat u wenst bij ons kan bestellen.

Uw keuze gemaakt? U kunt uw verticale lamellen op maat manueel of elektrisch bedienen. Kiest u voor een manuele bediening, dan kan u uw binnenzonwering met een koord regelen. Wilt u nog meer gemak? Met een simpele druk op de knop van de schakelaar of afstandsbediening brengt u in een mum van tijd de gewenste sfeer in uw woning.

De lamellen van Louverdrape® passen bovendien bij alle ramen. Rondboograam, trapeziumraam, of een simpel rechthoekig raam, onze op maat gemaakte lamellen doen altijd dienst.

Verticale jaloezieën bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof. Aan de hand van een bedieningsketting en koord kunnen deze lamellen open- en dichtgeschoven worden, alsook georienteerd worden om de hoeveelheid licht te regelen dat doorgelaten wordt. De lamellen zijn verkrijgbaar in breedtes van 50mm, 63mm, 89mm of 127mm.

Copahome verdeler

Louverdrape verdeler