Raamdecoratie

 

 

Alles om uw ramen te personaliseren
Om de privacy van uw woning te vergroten, kiest u voor slimme oplossingen. Met de raamdecoratie van Binnenhuisdecoratie De Coninck hebt u een ruime keuze aan gordijnen en zonweringen. In onze toonzaal in Borgerhout (Antwerpen) kiest u het materiaal en de stijl die perfect bij uw woning passen.

Onze experts zijn perfect op de hoogte van al onze producten en helpen u met de glimlach verder. Bovendien passen we de overgordijnen en gordijnen van uw keuze in ons eigen atelier aan, zodat u ze perfect in uw interieur kunt integreren. We meten uw ramen gratis op en gaan vervolgens aan de slag.
Uitgebreid aanbod aan gordijnen en zonweringen
Binnenhuisdecoratie De Coninck biedt u een breed gamma aan decoratieproducten.

U kunt bij ons terecht voor:

- Paneelgordijnen
Op een moderne manier het zonlicht buitenhouden of een ruimte stijlvol in twee delen? Met paneelgordijnen hebt ú de keuze.

- Vouwgordijnen
De klassieke en elegante keuze. Kwaliteitsstoffen, prints en details bieden u een zee aan mogelijkheden. Met vouwgordijnen maakt u van uw woning een knusse thuis.

- Duo-rolgordijnen
Het perfecte huwelijk tussen design en uitstraling. Twee lagen stof, slim opgebouwd uit horizontale, transparante en niet-transparante banen. U bepaalt zélf de intensiteit van het licht, door eenvoudig de overlapping van de banen in te stellen.

- rolgordijnen
Stemmig licht of volledige verduistering? U kiest. Er is een geschikt rolgordijn voor iedere ruimte en voor elk raam.

- Plissé en dupli-gordijnen
Dupli-gordijnen zijn het verduisterende broertje van het elegante plissé. In tegenstelling tot plisségordijnen, hebben dupli-gordijnen twee lagen stof en géén zichtbare koordgaatjes. Een prachtige oplossing voor elke kamer.

- Horizontale jaloezieën
Modern, eigentijds en tóch sierlijk? Dan zijn jaloezieën de geknipte oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes.

- Houten jaloezieën
Dankzij de warme, rustieke uitstraling van hout, geeft u een unieke uitstraling aan uw interieur. Houten jaloezieën combineert u moeiteloos met een aangepaste ladderband.

- Verticale jaloezieën
Kiest u voor stof, kunststof of aluminium? Verkiest u rustgevende pasteltinten of uitgesproken felle kleuren? Verticale jaloezieën zijn geschikt voor elk raam én passen bij iedere stijl.

Eigen confectieatelier voor al uw gordijnen.

Wij maken uw raamdecoratie op maat van uw raam.

Gratis opmeten van uw gordijnen, overgordijnen en zonwering.
Zorgvuldige plaatsing.

 

Onze stoffenmerken:

  • Gardisette
  • Unland
  • Live-Inn
  • Arte
  • Copa
  • Saum & Viebahn
  • Vadain
  • Oer
  • Diaz
  • Hookesonwalls

Zonwering :

 

Copa Home daeler

Velux

Louverdrape

Diaz